Zařízení & příslušenství
Chicken and Mushroom Balti
Příprava 35min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
Balti Paste
-
fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces280 g
-
fresh red chillies halved, deseeded2
-
garlic cloves15
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
onions quartered150 g
-
60 g gheevegetable oil60 g
-
ground coriander3 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tinned chopped tomatoes120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
garam masala2 tsp
-
water120 g
Curry
-
vegetable oil for frying1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled, to taste½
-
water hot150 g
-
chicken breasts skinless, sliced (2 cm)500 g
-
onions sliced (1 cm)50 g
-
red peppers diced (2 cm)70 g
-
fresh green chillies sliced (1 cm), to taste1 - 2
-
button mushrooms sliced (5 mm)200 g
-
lemon juice or to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
145 mg
Protein
29.5 g
Kalorie
1299 kJ /
310.5 kcal
Tuk
17.9 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
10.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Saag
50min.
Moroccan Chicken and Couscous
45min.
Chicken Garam Masala
50min.
Chicken Tikka Masala
45min.
Chicken Jalfrezi
1hod.
Chicken Akhni
1hod. 30min.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1hod. 15min.
Quick Lamb Dhansak
50min.
Chicken and Cauliflower Curry
45min.
Beef Madras
1hod. 30min.
Cape Malay Chicken Curry
1hod.
Prawn Bhuna
30min.