Zařízení & příslušenství
蔥燒餅
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
10 個
Suroviny
-
水280 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
中筋麵粉500 克
-
糖10 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
油 多備一些抹油用20 克
-
蔥 切蔥花160 克
-
白胡椒粉2 茶匙
-
蛋黃1 顆
-
白芝麻 依個人喜好調整30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
7.5 g
Kalorie
965.4 kJ /
231 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
40.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan