Zařízení & příslušenství
茶滷蛋
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
7 顆
Suroviny
-
蛋 將外殼刷洗乾淨7 顆
-
紅茶葉10 克
-
烏龍茶 (茶葉)10 克
-
八角3 粒
-
老薑 切片10 克
-
醬油350 克
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 大匙
-
甘草3 小片
-
水1400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 顆
Protein
4 g
Kalorie
204 kJ /
48.8 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃茶.品茶
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan