茶滷蛋

茶滷蛋

4.6 9 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
7 顆

Suroviny

  • 將外殼刷洗乾淨
    7 顆
  • 紅茶葉
    10 克
  • 烏龍茶 (茶葉)
    10 克
  • 八角
    3 粒
  • 老薑 切片
    10 克
  • 醬油
    350 克
  • 1 茶匙
  • ½ 大匙
  • 甘草
    3 小片
  • 1400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 顆

Protein 4 g
Kalorie 204 kJ / 48.8 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...