Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5100 克 水
- 300 克 牛骨 (尺寸需能放入網鍋內)
- 30 克 蒜頭
- 10 克 薑
- 30 克 米酒
- 300 克 牛腱肉 ,切塊(每塊約100克)
- 150 克 洋蔥 ,切塊
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 514.5 kJ / 123 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.5 g