Zařízení & příslušenství
雪濃湯
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 55min.
4 人份
Suroviny
-
水5100 克
-
牛骨 (尺寸需能放入網鍋內)300 克
-
蒜頭30 克
-
薑10 克
-
米酒30 克
-
牛腱肉 切塊(每塊約100克)300 克
-
洋蔥 切塊150 克
-
蔥 切蔥花10 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人口味調整¼ 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.5 g
Kalorie
514.5 kJ /
123 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
2.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韓國人天天吃
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan