啤酒燉豬腳

啤酒燉豬腳

4.8 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • (川燙用)
    1000 克
  • 切段
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    15 克
  • 豬腳 切塊(約5公分)
    800 克
  • 15 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 去蒂頭、略拍扁
    15 克
  • 薑黃粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 麥芽啤酒
    600 克
  • 醬油
    100 克
  • 八角
    1 粒
  • 冰糖
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 51.2 g
Kalorie 3524.9 kJ / 843.3 kcal
Tuk 39.6 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 56.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...