Zařízení & příslušenství
啤酒燉豬腳
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
水 (川燙用)1000 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切片10 克
-
米酒15 克
-
豬腳 切塊(約5公分)800 克
-
油15 克
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
新鮮紅辣椒 去蒂頭、略拍扁15 克
-
薑黃粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
麥芽啤酒600 克
-
醬油100 克
-
八角1 粒
-
冰糖15 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
51.2 g
Kalorie
3524.9 kJ /
843.3 kcal
Tuk
39.6 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
56.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班後輕鬆煮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan