Zařízení & příslušenství
香椿芋頭粥
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
櫻花蝦1 茶匙
-
乾香菇 泡軟、切丁3 朵
-
洋蔥 切碎30 克
-
紅蘿蔔 切小丁50 克
-
豬絞肉80 克
-
短梗米 洗淨200 克
-
高湯 (排骨或蔬菜高湯)1000 克
-
芋頭 切丁(約2公分)200 克
-
高麗菜 切片80 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
香椿醬50 克
-
芹菜 切末10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.4 g
Kalorie
2167.8 kJ /
518.6 kcal
Tuk
15.3 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
74.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常養生食補
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan