Zařízení & příslušenství
銀耳蘋果燕麥粥
Příprava 5min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
水400 克
-
燕麥(榖類) 泡水2小時、瀝乾100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
紅蘋果 帶皮,切丁100 克
-
新鮮白木耳 切片(約2公分)100 克
-
蜂蜜30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高族怎麼吃
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan