
Kompatibilní verze
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů mořského okouna filety (à 150 gramů)
- 20 gramů citrónové šťávy
- sůl
- mletý černý pepř
- 1 svazek hladkolisté petržele jen lístky
- 100 gramů goudy na kousky
- 1 kus bílého pečiva staršího, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky hořčice
- 50 gramů másla na kousky
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 750 gramů brambor na kousky
- 600 gramů květáku na růžičky
- 200 gramů čerstvého sýra (např. lučiny)
- 40 gramů hladké mouky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 725 kcal / 3033 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zelenobílé těstoviny
40min
Kapr na modro
Žádné hodnocení
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Žádné hodnocení
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.