
Zařízení & příslušenství
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů mořského okouna filety (à 150 gramů)
-
20 gramů citrónové šťávy
-
sůl
-
mletý černý pepř
-
1 svazek hladkolisté petržele jen lístky
-
100 gramů goudy na kousky
-
1 kus bílého pečiva staršího, na kousky
-
1 ½ čajové lžičky hořčice
-
50 gramů másla na kousky
-
500 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
750 gramů brambor na kousky
-
600 gramů květáku na růžičky
-
200 gramů čerstvého sýra (např. lučiny)
-
40 gramů hladké mouky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
725 kcal /
3033 kJ
Protein
47 g
Tuk
36 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
7.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Čerstvé bylinky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1hod. 15min
Vepřové závitky s rýží
55min
Kapr ve vinné páře
45min
Dušené králičí kousky
1hod.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Ananasová marmeláda s limetkou
40min