Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
TM6 TM5

Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem

3.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 600 gramů mořského okouna, filety (à 150 gramů)
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 1 svazek hladkolisté petržele, jen lístky
  • 100 gramů goudy, na kousky
  • 1 kus bílého pečiva, staršího, na kousky
  • 1 ½ čajové lžičky hořčice
  • 50 gramů másla, na kousky
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 750 gramů brambor, na kousky
  • 600 gramů květáku, na růžičky
  • 200 gramů čerstvého sýra (např. lučiny)
  • 40 gramů hladké mouky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3033 kJ / 725 kcal
Protein
47 g
Sacharidy
50 g
Tuk
36 g
Vláknina
7.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty