Kompatibilní verze
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů mořského okouna, filety (à 150 gramů)
- 20 gramů citrónové šťávy
- sůl
- mletý černý pepř
- 1 svazek hladkolisté petržele, jen lístky
- 100 gramů goudy, na kousky
- 1 kus bílého pečiva, staršího, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky hořčice
- 50 gramů másla, na kousky
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 750 gramů brambor, na kousky
- 600 gramů květáku, na růžičky
- 200 gramů čerstvého sýra (např. lučiny)
- 40 gramů hladké mouky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3033 kJ / 725 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1h
Treska na thajský způsob
2h 40min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1h 5min
Noky s kyselým zelím
50min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50min
Králík po sicilsku
1h 20min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h