Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě

Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě

4.5 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
25 porcí

Suroviny

  • 5 jalovcových kuliček
  • 4 stroužky česneku
  • 4 kusy nového koření
  • 5 - 10 gramů soli, hrubé
  • 3 hřebíčky
  • 2 bobkové listy
  • 1 polévková lžíce černého pepře, celého
  • 1 polévková lžíce sušené majoránky
  • 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
  • 1 polévková lžíce sušeného rozmarýnu, mletého
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 1 ½ čajové lžičky hořčice
  • 1 ½ - 2 rovné čajové lžičky strouhaného křenu, konzervovaného
  • 1000 gramů vepřové pečeně bez kostí
  • 1500 gramů vody

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 8.4 g
Kalorie 296 kJ / 70 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 0.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...