Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 jalovcových kuliček
- 4 stroužky česneku
- 4 kusy nového koření
- 5 - 10 gramů soli, hrubé
- 3 hřebíčky
- 2 bobkové listy
- 1 polévková lžíce černého pepře, celého
- 1 polévková lžíce sušené majoránky
- 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
- 1 polévková lžíce sušeného rozmarýnu, mletého
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 ½ čajové lžičky hořčice
- 1 ½ - 2 rovné čajové lžičky strouhaného křenu, konzervovaného
- 1000 gramů vepřové pečeně, bez kostí
- 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 296 kJ / 70 kcal / 296 kJ / 70 kcal
- Protein
- 8.4 g / 8.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g / 0.2 g
- Tuk
- 4 g / 4 g
- Vláknina
- 0 g / 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terina z krůtích prsou se žampióny
2h
Štědrák
1h 40min
Směs divokého koření
10min
Rajčatové rolky plněné čerstvým sýrem a bazalkou
1 godz. 45 min
Indická hořčice
15min
Frncochaté knedlíky
30 min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50h 30min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 min
Buchty s uzeným masem
1h 30min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 Std. 50 Min
Škvarkoví šneci se zelím
1 Std. 5 Min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min