
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 jalovcových kuliček
- 4 stroužky česneku
- 4 kusy nového koření
- 5 - 10 gramů soli, hrubé
- 3 hřebíčky
- 2 bobkové listy
- 1 polévková lžíce černého pepře, celého
- 1 polévková lžíce sušené majoránky
- 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
- 1 polévková lžíce sušeného rozmarýnu, mletého
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 ½ čajové lžičky hořčice
- 1 ½ - 2 rovné čajové lžičky strouhaného křenu, konzervovaného
- 1000 gramů vepřové pečeně bez kostí
- 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 70 kcal / 296 kJ
- Protein
- 8.4 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ořechový závin
2hod. 50min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min
Bílá klobása ve skle
1hod. 20min
Štědrák
1hod. 40min
Paprikový guláš na červeném víně
1hod. 25min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min
Frncochaté knedlíky
30min
Dršťková polévka
1hod.
Špekové knedlíky
50min
Hermelínová pěna
10min
Škvarková pomazánka
5min
Katův šleh
35min