Zařízení & příslušenství
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
25 porcí
Suroviny
-
5 jalovcových kuliček
-
4 stroužky česneku
-
4 kusy nového koření
-
5 - 10 gramů soli, hrubé
-
3 hřebíčky
-
2 bobkové listy
-
1 polévková lžíce černého pepře, celého
-
1 polévková lžíce sušené majoránky
-
1 polévková lžíce sušeného tymiánu
-
1 polévková lžíce sušeného rozmarýnu, mletého
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 ½ čajové lžičky hořčice
-
1 ½ - 2 rovné čajové lžičky strouhaného křenu, konzervovaného
-
1000 gramů vepřové pečeně bez kostí
-
1500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.4 g
Kalorie
296 kJ /
70 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
To je nářez!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Masová dochucovací pasta
45min.
Bílá klobása ve skle
1hod. 20min.
Sůl z jehličí
5min.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.
Kuřecí závitky s bramborami
1hod. 20min.
Paprikový guláš na červeném víně
1hod. 25min.
Bramborový chléb s rozmarýnem
3hod. 30min.
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1hod. 10min.
Čerstvý sýr
10min.
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min.
Variace na vlašský salát
5min.
Majonéza
5min.