Zařízení & příslušenství
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
25 porcí
Suroviny
-
5 jalovcových kuliček
-
4 stroužky česneku
-
4 kusy nového koření
-
5 - 10 gramů soli, hrubé
-
3 hřebíčky
-
2 bobkové listy
-
1 polévková lžíce černého pepře, celého
-
1 polévková lžíce sušené majoránky
-
1 polévková lžíce sušeného tymiánu
-
1 polévková lžíce sušeného rozmarýnu, mletého
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 ½ čajové lžičky hořčice
-
1 ½ - 2 rovné čajové lžičky strouhaného křenu, konzervovaného
-
1000 gramů vepřové pečeně bez kostí
-
1500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.4 g
Kalorie
296 kJ /
70 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
To je nářez!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Frncochaté knedlíky
30min.
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min.
Kuřecí empanadas, dej si, co spořádáš
1hod. 45min.
Marinované papriky
55min.
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
55min.
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3hod. 50min.
Slaný koláč chryzantéma
1hod. 55min.
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2hod. 10min.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.
Bramborový salát s anglickou slaninou
4hod. 10min.
Jambalaya
1hod.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.