Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
TM5 TM6

Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě

4.5 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 5 jalovcových kuliček
  • 4 stroužky česneku
  • 4 kusy nového koření
  • 5 - 10 gramů soli, hrubé
  • 3 hřebíčky
  • 2 bobkové listy
  • 1 polévková lžíce černého pepře, celého
  • 1 polévková lžíce sušené majoránky
  • 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
  • 1 polévková lžíce sušeného rozmarýnu, mletého
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 1 ½ čajové lžičky hořčice
  • 1 ½ - 2 rovné čajové lžičky strouhaného křenu, konzervovaného
  • 1000 gramů vepřové pečeně, bez kostí
  • 1500 gramů vody

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
296 kJ / 70 kcal / 296 kJ / 70 kcal
Protein
8.4 g / 8.4 g
Sacharidy
0.2 g / 0.2 g
Tuk
4 g / 4 g
Vláknina
0 g / 0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty