
Zařízení & příslušenství
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
Příprava 10min
Celkový 2hod. 30min
25 porcí
Suroviny
-
jalovcových kuliček5
-
stroužky česneku4
-
nového koření4 kusy
-
soli, hrubé5 - 10 gramů
-
hřebíčky3
-
bobkové listy2
-
černého pepře, celého1 polévková lžíce
-
sušené majoránky1 polévková lžíce
-
sušeného tymiánu1 polévková lžíce
-
sušeného rozmarýnu, mletého1 polévková lžíce
-
cukru½ čajové lžičky
-
hořčice1 ½ čajové lžičky
-
strouhaného křenu, konzervovaného1 ½ - 2 rovné čajové lžičky
-
vepřové pečeně bez kostí1000 gramů
-
vody1500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
70 kcal /
296 kJ
Protein
8.4 g
Tuk
4 g
Sacharidy
0.2 g
Vláknina
0 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

To je nářez!
10 recept
Česká republika
Česká republika