
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggenbrötchen
- 120 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 405
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
Wacholdergulasch und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 500 g Wildgulasch
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 150 g Knollensellerie in Würfeln (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Bratensaucen-Paste
- 150 g Rotwein, trocken
- 80 g Gin
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 779 kcal / 3262 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 81 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1hod. 15min
Marinierte Schweinenackensteaks
2hod. 30min
Spareribs vom Grill
6hod. 45min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Honig-Senf-Spareribs
4hod. 20min
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Gegrillte Schweinespieße
7hod. 10min
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1hod. 30min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Herzhafte Germknödel
2hod.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min