Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggenbrötchen
- 120 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 405
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
Wacholdergulasch und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 500 g Wildgulasch
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 150 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Bratensaucen-Paste
- 150 g Rotwein, trocken
- 80 g Gin
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3262 kJ / 779 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 Std. 10 Min
Coq au vin
2sa
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30 min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 godz. 20 min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Wan Tans mit Chilisauce
50 min
Glasierte Apfel-Spareribs
2h 30min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Honig-Senf-Spareribs
4hod. 20min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min