Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggenbrötchen
- 120 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 405
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
Wacholdergulasch und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 500 g Wildgulasch
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 150 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Bratensaucen-Paste
- 150 g Rotwein, trocken
- 80 g Gin
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3262 kJ / 779 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargelwok mit Schweinefilet
1h 15min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h
Rinderfilet im Speckpäckchen
50min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1hod. 30min
Spareribs mit Ajvar-Sauce
10hod.
Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1h
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Coq au vin
2 Std.
Graved Lachs
48h
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 Std.
Knuspriger Schweinebauch
3h
Honig-Senf-Spareribs
4h 20 min