Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 500 g de poisson de roche (12 cm de longueur max.), sans la tête
- 70 g d'oignon, coupé en morceaux
- ½ bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 1 anis étoilé
- 1 feuille de laurier frais
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
Le jour même
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de pastis
- 500 g d'eau
-
1
c. à café de concentré de tomate
nebo 2 tomates, coupées en morceaux - 500 g de jus d'orange
- 1 dose de safran
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 576 kJ / 139 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Soupe de poisson
20 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Flan brésilien aux œufs
1h 5min
Cabillaud façon aïoli
1h
Empanadillas de poulpe
1 godz. 30 min
Pissaladière
3h
Calamars farcis au chorizo
1 godz. 10 min
Ragoût de langouste
1h 35 min.
Calamar à la piperade
35 min
Sauce rouille
10min
Rouille
10min
Aïoli traditionnel
10min