Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 500 g de poisson de roche (12 cm de longueur max.), sans la tête
- 70 g d'oignon, coupé en morceaux
- ½ bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 1 anis étoilé
- 1 feuille de laurier frais
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
Le jour même
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de pastis
- 500 g d'eau
-
1
c. à café de concentré de tomate
nebo 2 tomates, coupées en morceaux - 500 g de jus d'orange
- 1 dose de safran
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 576 kJ / 139 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Soupe au pistou
40 Min
Soupe au pistou
40 Min
Soupe de poisson
20 min
Sauce rouille
10 min
Cabillaud façon aïoli
1 godz.
Tielle sétoise
3h 30min
Fougasse aux grattons
2 godz.
Soupe au pistou
1 godz. 25 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 godz. 15 min
Pompes à l'huile
3 Std.
Rouille
10 min
Aïoli traditionnel
10 min