Kompatibilní verze
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème anglaise Passion
- 16 fruits de la Passion (120 g de jus env.)
- 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
La gelée pom-Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 12 fruits de la Passion (100 g de jus env.)
- 100 g de jus de pomme verte
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La meringue
- 90 g de blanc d'œuf (3 œufs moyens)
- 160 g de sucre en poudre
- 10 g de manzana
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2166 kJ / 516 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 36.5 g
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25 Min
Parfait glacé citron vert et coriandre
12h 30min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25 Min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Tarte fine sans gluten citron-basilic
2h 35 min.
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 Std.
Coulis de fruits
10 Min
Gratin de mangue aux épices
1 Std. 30 Min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3 godz. 20 min