Kompatibilní verze
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème anglaise Passion
- 16 fruits de la Passion (120 g de jus env.)
- 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
La gelée pom-Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 12 fruits de la Passion (100 g de jus env.)
- 100 g de jus de pomme verte
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La meringue
- 90 g de blanc d'œuf (3 œufs moyens)
- 160 g de sucre en poudre
- 10 g de manzana
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2166 kJ / 516 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 36.5 g
Alternativní recepty
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Velouté de framboises au lait ribot
10 Min
Breizh bowl
13h
Pintxo au fromage fumé
10 Min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 Min
Parfait glacé citron vert et coriandre
12h 30min
Sauce orange-curry
10 Min
Ananas givré à la sauge
12h
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 Min
Pannacotta au blé noir
2h 30 min
Emulsion d'ananas
15 Min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3h 20 min