Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 10 g de beurre
- 600 g d'eau
- 300 g de pommes de terre, épluchées et coupées en dés
- 24 huîtres creuses
- ½ c. à café de fumet de poisson
- 1 c. à soupe de sauce d'huître
- 150 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourin à l'ail
25min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 Min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Kakosupa, soupe islandaise de langoustine
50 min
Velouté de champignons
20min
Raifort au coing
Keine Bewertungen
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Soupe de poisson
20min
Velouté de moules au safran
40min
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Crème fouettée à l'aneth
5 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min