Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 10 g de beurre
- 600 g d'eau
- 300 g de pommes de terre, épluchées et coupées en dés
- 24 huîtres creuses
- ½ c. à café de fumet de poisson
- 1 c. à soupe de sauce d'huître
- 150 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de saumon à l'aneth
35min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Granité à la tomate
12hod.
Cocktail au concombre
5min
Soupe de poisson
20min
Velouté de champignons
20min
Cotriade
1h
Bisque de crevettes
30min
Beurre d'anchois
1 godz. 10 min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 Min
Velouté de courgette
25min