Zařízení & příslušenství
水煎包
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 顆
Suroviny
-
水250 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖30 克
-
中筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
-
油 多備一些煎煮用20 克
-
豬絞肉300 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)240 克
-
冬粉 先泡水軟化,剪2段30 克
-
香油 多備一些起鍋前用2 大匙
-
醬油1 大匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
麵粉 加水100克調勻1 茶匙
-
白芝麻 適量,或黑白芝麻混合
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 顆
Protein
11.7 g
Kalorie
1115.2 kJ /
266.4 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
36.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
放學後點心
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan