Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 tranches de jambon serrano de Teruel (voir "Conseil(s)")
- 150 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- 100 g d'oignon doux, coupé en morceaux
- 50 g d'huile d'olive
- 100 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupée en morceaux
- 300 g de pêches, dénoyautées et coupées en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1000 g de bouillon de poule
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 2.38 g
- Sacharidy
- 8.83 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 2.28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de melon au marsala
2h 10 min
Sabayon sucré
30 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 Std.
Œufs ananas - Christophe Aribert
Keine Bewertungen
Sorbet mojito
12h
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3 Std. 20 Min
Glace à la moutarde
12h
Velouté de concombre aux noix
10 Min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Soupe de melon au magret de canard
3 Std. 15 Min
Gaspacho de melon
10 Min