Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 tranches de jambon serrano de Teruel (voir "Conseil(s)")
- 150 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- 100 g d'oignon doux, coupé en morceaux
- 50 g d'huile d'olive
- 100 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupée en morceaux
- 300 g de pêches, dénoyautées et coupées en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1000 g de bouillon de poule
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 2.38 g
- Sacharidy
- 8.83 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 2.28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de courgette au bleu
25 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Soupe de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Gaspacho asiatique
15 Min
Soupe glacée aux amandes
1 Std. 15 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Velouté poivron rouge-citron vert
20 min
Velouté de langoustines à la vanille
55 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min