Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, quartered
- 50 g red pepper, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 2 garlic cloves
-
40
g tomato purée
nebo 1 tomato, diced - 1 Tbsp paprika
- 200 g long grain rice
- 650 g water
-
1
tsp fish stock paste
nebo 1 fish stock cube (for 0.5 l) - 400 g haddock fillets, skinless, boneless
- 120 g frozen peas
- 50 g green olives, pitted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359 kJ / 324 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 15.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min