Kompatibilní verze
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 700 g cod fillets, skinless
- 120 g cornbread, cut in pieces
- 50 g pitted green olives
- 20 g olive oil, plus extra for brushing and drizzling
- 125 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 cherry tomatoes on the vine
- 10 g orange juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
- 600 - 650 g new potatoes, halved (2-3 cm)
- 400 g tenderstem broccoli, rinsed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1304.8 kJ / 311.9 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 552 mg
Alternativní recepty
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Salt Cod Gratin
50 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min