Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
TM6 TM5 TM31

Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli

3.6 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 600 - 700 g cod fillets, skinless
  • 120 g cornbread, cut in pieces
  • 50 g pitted green olives
  • 20 g olive oil, plus extra for brushing and drizzling
  • 125 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 cherry tomatoes on the vine
  • 10 g orange juice
  • 1 tsp balsamic vinegar
  • ½ tsp sweet paprika
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 750 g water
  • 600 - 650 g new potatoes, halved (2-3 cm)
  • 400 g tenderstem broccoli, rinsed

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1304.8 kJ / 311.9 kcal
Protein
25.7 g
Sacharidy
37.3 g
Tuk
7.3 g
Nasycený tuk
1.1 g
Vláknina
5.7 g
Sodík
552 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty