Zařízení & příslušenství
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (volitelně)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
38 g
Kalorie
2525 kJ /
604 kcal
Tuk
31 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebrate Spring
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Steamed Salmon Parcels
55 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min