Zařízení & příslušenství
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (volitelně)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
38 g
Kalorie
2525 kJ /
604 kcal
Tuk
31 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebrate Spring
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 мин.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 мин.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1ч.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 мин.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 мин.
Cod with Pistachio and Couscous
30 мин.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 мин.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 мин.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 мин.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 мин.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 мин.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 мин.