
Zařízení & příslušenství
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Příprava 15min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (volitelně)20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
604 kcal /
2525 kJ
Protein
38 g
Tuk
31 g
Sacharidy
40 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Celebrate Spring
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko