Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous

Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous

4.2 17 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil
    100 g
  • red wine vinegar
    30 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • fresh watercress
    200 g
  • sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)
    4
  • extra virgin olive oil
    1 tsp
  • water
    500 g
  • couscous
    180 g
  • oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
    2 ½
  • toasted pine nuts (volitelně)
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 38 g
Kalorie 2525 kJ / 604 kcal
Tuk 31 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...