Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
TM5 TM6

Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous

4.1 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g extra virgin olive oil
  • 30 g red wine vinegar
  • 2 tsp Dijon mustard
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 200 g fresh watercress
  • 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • 500 g water
  • 180 g couscous
  • 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
  • 20 g toasted pine nuts (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2525 kJ / 604 kcal
Protein
38 g
Sacharidy
40 g
Tuk
31 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty