Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 200 g fresh watercress
- 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 500 g water
- 180 g couscous
- 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
- 20 g toasted pine nuts (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min