Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 frische, rote Chilischote, entkernt
- 200 g Makrelen, geräuchert
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 10 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 4165 kJ / 995 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 79 g
- Vláknina
- 13.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 Min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Terrine Provençale
2 Std.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 Min
Forellenmousse
5 Min