Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1u.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Marinierte Möhren
50min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min