
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 183 kcal / 767 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6hod. 20min
Forellen-Erbsen-Terrine
7hod. 45min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1hod. 20min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1hod. 10min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2hod. 40min
Forellencreme
15min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Rote-Bete-Carpaccio
2hod. 45min
Forellencremesuppe
40min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1hod. 10min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min