Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10h 50 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45 min.
Steirische Fischsulz
7h
Makrelen-Tapenade
10 min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30 min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 Std. 10 Min