Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte feuilletée maison
- 20 g de beurre doux
- 1 bouquet d'oignons nouveaux, épluchés mais avec 4-5 cm de tige, coupés en deux dans la longueur
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés
- 3 œufs
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 36.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin d'échalotes au chèvre
1 Std. 10 Min
Quiche oignon, champignon et andouille
50min
Tarte aux épinards et citron confit
1 Std. 20 Min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55 min
Légumes grillés en corolles
1 Std.
Tarte aux légumes croquants
1 Std.
Tarte au poivron et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1h 45min
Soufflé aux artichauts
50min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1 Std. 15 Min
Tarte fine aux sardines
45min
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1 Std. 10 Min