Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 200 g de haricots blancs secs
Le jour même
- 130 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 4 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 poivron rouge, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 1 poivron vert, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 600 g de bouillon de légumes ou 1 cube avec 500 g d'eau
- 2 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 125 g d'olives noires dénoyautées (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mujaddara (Riz au lentilles)
1h
Curry de lentilles aux épinards
40min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30 Min
Chili sans viande
1h
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 Min
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1h 30min
Tartinade de lentilles
1 godz. 15 min
Garbure au tofu
1 godz. 45 min
Paëlla aux haricots rouges
1 godz. 15 min
Sauce tomate épicée
25min