Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de petits pois frais
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de mozzarella, coupée en dés (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 3.1 g
Alternativní recepty
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto
30 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto végétarien
35 min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Risotto de printemps
55 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto au curry et noix de coco
35 min
Risotto au potiron
35 min