Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de petits pois frais
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de mozzarella, coupée en dés (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 3.1 g
Alternativní recepty
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto tout vert
40min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto au potiron
35min
Risotto végétarien
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30 min
Penne des montagnes et des plaines
35min