
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de petits pois frais
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de mozzarella coupée en dés (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 225 kcal / 943 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 3.1 g
- Sacharidy
- 43.1 g
Alternativní recepty
Risotto de printemps
55min
Risotto
30min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto végétarien
35min