Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de petits pois frais
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de mozzarella, coupée en dés (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 3.1 g
Alternativní recepty
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto de printemps
55 Min
Risotto tout vert
40min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto au potiron
35min
Risotto parfumé aux herbes
30min