
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice a piacere
nebo 5 - 10 g di semi di finocchio a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 258.3 kcal / 1081.4 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Friselle
4hod.
Tozzetti
1hod. 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Ciriola romana
10hod. 50min
Panpepato
25hod. 40min
Parrozzo
1hod. 10min
Maritozzo romano
11hod.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Ciambelline al vino rosso
1hod.
Ciambelle di Carnevale
4hod. 5min