Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice, a piacere
nebo 5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1081.4 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Pizza di pasqua dolce
3h
Castagnole
1 Std. 20 Min
Mostaccioli siciliani
1h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Maritozzo romano
11 godz.
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h