Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice, a piacere
nebo 5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1081.4 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane azzimo
1u. 45min
Cantucci
1h 50min
Ciambelline al vino rosso passito
1u.
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pizza di pasqua dolce
3h
Panpepato
25h 40 min
Tozzetti
1h 30 min
Cornetto gigante
6u.
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Ciambelline al vino rosso
1u.
Biscotti da inzuppo
45 min