
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 80 g di strutto
- 3 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 20 g di latte
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
Ripieno
- 100 g di frutta secca mista (nocciole, mandorle, fichi secchi)
- 200 g di confettura di uva fragola, more o ciliegie
- 2 cucchiai di cacao amaro in polvere
Termine della preparazione
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 264 kcal / 1104 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 10.2 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuccotto all'ananas
7hod. 25min
Stecco biscotto
6hod. 50min
Profiteroles al limone
1hod. 45min
Brioches ripiene alle mele
4hod.
Miniroscón de Reyes (ciambelline spagnole del Re)
3hod.
Fruttone leccese al cioccolato
1hod. 40min
Piconi
1hod. 10min
Appeltaart
1hod. 30min
Cioccolatini alle mandorle
2hod. 30min
Whoopie al caffè
2hod.
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6hod.
Crema tartufo
12hod. 20min