Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 170 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 100 g di zucchero
- 2 uova
- 200 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 cucchiaino di sale
Crema al latte
- 400 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 20 g di miele di acacia
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 133.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Panettone al cioccolato e arancia
3u. 30min
Girelle bicolore
3 Std.
Morettini
3h 10min
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20 min
Crema tartufo
12h 20min
Deliziosi al cioccolato
1h 30min
Zufoli
5h
Fiocchi
7hod. 30min
Marsigliesi
1h
Tortine paradiso
1h
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Chocolate muffin
35 min