Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille Bourbon en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 547 kJ / 130 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons
20min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Verrines "toutes vertes"
30min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 godz. 10 min
Morir soñando (cocktail dominicain)
10 min
Velouté de courgette
25min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Sabayon aux raisins
15 Min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45min
Soupe de fraise à la menthe
15 Min