Pain sans gluten au riz et sarrasin

Pain sans gluten au riz et sarrasin

3.7 58 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 30min.
6 parts

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine de riz
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile (volitelně) pour le moule

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 7.7 g
Kalorie 1269.5 kJ / 300.3 kcal
Tuk 2.2 g
Vláknina 4.3 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...