Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
nebo 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de riz
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1269.5 kJ / 300.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1h 40 min
Pain sans gluten riz et soja
3 godz. 15 min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2h 15 min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 godz. 15 min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30 min