Pain sans gluten au riz et sarrasin
TM6 TM5

Pain sans gluten au riz et sarrasin

3.6 (54 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
    nebo 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine de riz
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile, pour le moule

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1269.5 kJ / 300.3 kcal
Protein
7.7 g
Sacharidy
22 g
Tuk
2.2 g
Vláknina
4.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty