
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
nebo 3 c. à café de levain de sarrasin type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de riz
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin
- huile pour le moule (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 300.3 kcal / 1269.5 kJ
- Protein
- 7.7 g
- Tuk
- 2.2 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1hod. 40min
Pain sans gluten à la châtaigne
2hod. 30min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2hod. 15min
Pâte à crêpes sans gluten
1hod. 30min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1hod. 10min
Pâte brisée sans gluten
5min
Brioche sans gluten
3hod. 15min
Pain sans gluten aux fruits secs
2hod. 15min
Pain sans gluten riz et soja
3hod. 15min
Madeleines sans gluten
1hod.
Pain sans gluten pois chiches et graines
3hod. 15min