Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ovos escalfados
- 1500 g água
- 50 g vinagre de vinho branco
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 9 ovos
Feijão
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 200 g batata-doce cortada em cubos pequenos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 400 g feijão-encarnado cozido escorrido
Linguiça
- 200 g linguiça cortada em rodelas
- 2 dentes de alho cortados em lâminas
- 20 g azeite
- 150 g cogumelos frescos cortados em lâminas
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1030.9 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 824.5 mg
Alternativní recepty
Feijoada
1 Std. 10 Min
Guisado de porco com grão
1 Std. 45 Min
Mostarda de cerveja e mel
12 Std.
Francesinha, cachorro e pica-pau
50min
Panforte
1 Std.
Chamuças de batata e coentros
45 Min
Massa com frango e molho barbecue
40 Min
Feijoada de Borrego
1 Std. 10 Min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9h
Risoto à portuguesa
1 Std.
Feijão de óleo de palma
20 min
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35min