
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 6 dentes de alho
- 10 g pimento verde
- 40 g coentros mais q.b. picados p/ guarnecer
- 10 g poejo
- 1 c. chá de sal
- 850 g água
- 50 g vinho branco
- 530 g lombos de bacalhau demolhado
- 320 g arroz p/ risoto
- 10 g manteiga
- 2 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 597.1 kcal / 2498.1 kJ
- Protein
- 36.2 g
- Tuk
- 17.4 g
- Sacharidy
- 71.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Sodík
- 1115.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de pato
1hod. 15min
Risoto com ervas aromáticas
40min
Risoto de amêijoas
3hod.
Risoto de tamboril
50min
Risoto alfacinha
30min
Risoto de garoupa com manjericão
1hod.
Risoto de frango com frutos secos
35min
Risoto de curgete e camarão
35min
Risoto de cogumelos com presunto
1hod.
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min