Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 6 dentes de alho
- 10 g pimento verde
- 40 g coentros, mais q.b. picados p/ guarnecer
- 10 g poejo
- 1 c. chá de sal
- 850 g água
- 50 g vinho branco
- 530 g lombos de bacalhau demolhado
- 320 g arroz p/ risoto
- 10 g manteiga
- 2 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2498.1 kJ / 597.1 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 71.7 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1115.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1 Std.
Risoto com ervas aromáticas
40min
Risoto de dourada
1 Std.
Risoto de bacalhau com grão
40min
Risoto de tamboril
50min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min
Risoto de camarão e leite de coco
30min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de curgete e camarão
35min