Risoto à alentejana

Risoto à alentejana

4.2 29 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 doses

Suroviny

  • queijo parmesão
    50 g
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    6
  • pimento verde
    10 g
  • coentros mais q.b. picados p/ guarnecer
    40 g
  • poejo
    10 g
  • sal
    1 c. chá de
  • água
    850 g
  • vinho branco
    50 g
  • lombos de bacalhau demolhado
    530 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • manteiga
    10 g
  • gemas de ovo
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1115.9 mg
Protein 36.2 g
Kalorie 2498.1 kJ / 597.1 kcal
Tuk 17.4 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 71.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...