Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g entremeada de porco cortada em pedaços
- 40 g dentes de alho
- 2 c. chá de sal
- 100 g vinagre de vinho branco
- 200 g vinho branco
- 200 g vinho tinto
- 3 pimentas da terra
- 5 folhas de louro
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 1782 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 180 g
Alternativní recepty
Bife à rolê
1 Std. 10 Min
Milho frito
24h
Feijoada
1 Std. 10 Min
Açorda de poejos
40min
Arroz de lapas
45min
Feijoada à transmontana
45min
Feijoada de porco com feijão-preto
12 Std. 50 Min
Feijoca com entrecosto
1h
Poncha da Madeira
5min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Malassadas
2h 30min
Bolo preto da Madeira
1 Std. 40 Min