Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1350 g batata-doce (3 unid. grandes aprox.)
- 50 g queijo parmesão
- 5 g manjericão
- 400 g carne de peru, s/ osso, cortada em cubos pequenos, semicongelada
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- ½ c. chá de piripíri (volitelně)
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de paprika
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 200 g tomate em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1902 kJ / 455 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 min
Batata-doce recheada com salmão
35 min
Panados de frango com amêndoa
40 min
Frango com molho de mostarda e mel e puré com bacon
1 Std.
Rolo de peru recheado
1 Std. 15 Min
Conchas recheadas com frango
1 Std. 15 Min
Fettuccini de frango e ervilhas com molho de couve-flor
50 min
Crumble de bolonhesa e legumes
1 Std. 15 Min
Crumble de frango e legumes
2h
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50 min