Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura

Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura

4.6 36 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
4 doses

Suroviny

  • queijo da Ilha
    80 g
  • água
    800 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    800 g
  • cenoura cortada em pedaços
    200 g
  • ervilhas descongeladas
    200 g
  • leite
    160 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    3 pitada de
  • noz-moscada
    2 pitada de
  • azeite
    20 g
  • dente de alho
    1
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • lombo de salmão cortado em pedaços
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1348.9 mg
Protein 26.6 g
Kalorie 2099.2 kJ / 501.7 kcal
Tuk 21.1 g
Vláknina 9.1 g
Nasycený tuk 7.4 g
Sacharidy 53.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...