Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 400 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 100 g Porree, in Ringen (ca. 5 mm)
-
100
g Erbsen, frisch
nebo Erbsen, TK, aufgetaut - 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Fischfilet, festfleischig, in Würfeln (ca. 2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 508 kJ / 122 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Ucha - Fischsuppe
50min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Nordische Minestrone
30min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40min
Gemüse-Fischeintopf mit Messerabdeckung
40min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Fisch-Minestrone
50min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Mallorquinische Fischsuppe
35min