Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schalotten
- 100 g Tomaten, halbiert
- 450 g rote Paprika, in Stücken
- 10 g Rapsöl
- 300 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz und etwas mehr
- ¼ Pfeffer und etwas mehr
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 500 g Kartoffeln, gewürfelt
- 1 Porreestange (120 g), in dünnen Ringen
- 700 g Rotbarschfilets, gewürfelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45 Min
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1 godz.
Wilder Hackbraten
2 Std.
Lamm mit Blattspinat, Kartoffeln und Möhren
1 godz. 10 min
Fischcurry
55min
Lammtopf Pichelstein
50 min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45 Min
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 Min