Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schalotten
- 100 g Tomaten, halbiert
- 450 g rote Paprika, in Stücken
- 10 g Rapsöl
- 300 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz und etwas mehr
- ¼ Pfeffer und etwas mehr
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 500 g Kartoffeln, gewürfelt
- 1 Porreestange (120 g), in dünnen Ringen
- 700 g Rotbarschfilets, gewürfelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Lammtopf Pichelstein
50 min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Zander mit Spinat
30min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min