Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 500 g Wasser
- 150 g Weißwein
- 30 g Anisschnaps (z.B. Pernod)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Zucker
- 500 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 20 - 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 790 kJ / 189 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Fisch-Minestrone
50min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Seafood-Eintopf
50min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Nordische Minestrone
30 Min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Herbstliche Minestrone
1h 20min