
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Stängel Estragon abgezupft
- 400 g Tomaten geviertelt
- 500 g Wasser
- 150 g Weißwein
- 30 g Anisschnaps (z.B. Pernod)
- 60 g Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Zucker
- 500 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut in mundgerechten Stücken
- 20 - 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 189 kcal / 790 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Fisch-Minestrone
50min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Andalusische Fischsuppe
50min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Krebssuppe
45min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Seafood-Eintopf
50min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1hod. 40min
Fischsuppe
1hod. 40min
Nordische Minestrone
30min