Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Fischfilet, festfleischig, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 1 EL Zitronensaft
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 200 g grüne Paprika, in Stücken
- 200 g Porree, in Ringen (ca. 5 mm)
- 20 g Olivenöl
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Suppennudeln, klein
- 100 g Sahne
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50 min
Fisch-Minestrone
50 min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3 godz. 30 min
Lammtopf Pichelstein
50 min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Frühlings-Minestrone
45min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min