Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, davon eine angedrückt
- 4 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 8 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Zucker
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Baguette, in Scheiben
- 200 g Möhren, halbiert, schräg, in dünnen Scheiben
- 200 g Staudensellerie, halbiert, schräg, in dünnen Scheiben, das Grüne zum Garnieren beiseitegelegt
- 400 g Seelachsfilets, in Streifen (1 cm dick)
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1484 kJ / 355 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Seafood-Eintopf
50 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Nordische Minestrone
30 Min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min
Herbstliche Minestrone
1 godz. 20 min