Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale (1 x 4 cm)
- 40 g Walnusshälften
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 200 g Ricotta
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- 20 Muschelnudeln, trocken, groß (Conchiglioni), zum Befüllen
- Wasser zum Kochen
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 2 TL brauner Zucker
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 - 2 EL Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2359 kJ / 564 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40 min
Gemüse-Avocado-Wraps
30 min
Ravioli-Lasagne
1j
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35 Min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1j
Kantonesischer Garnelen-Reis
50 menit
Spargelgratin
1 Std. 15 Min
Burrata-Pizza
1 Std. 40 Min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Linguine mit Pesto Primavera
20 min