Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei

Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei

4.4 167 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Erbsen, TK aufgetaut
    300 g
  • Basilikum abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    30 g
  • Minze abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    10 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    100 g
  • Zitrone, unbehandelt 1 TL Schale fein abgerieben und 20 g Saft ausgepresst
    1
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Wasser und mehr zum Kochen
    1300 g
  • Eier
    4
  • Tagliatelle
    250 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1597 mg
Protein 28 g
Kalorie 2873 kJ / 687 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 60 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...