Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 30 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 10 g Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Olivenöl
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben und 20 g Saft ausgepresst
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 4 Eier
- 250 g Tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2873 kJ / 687 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1597 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Grünes Risotto
35 min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1h
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45 min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min