Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 30 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 10 g Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Olivenöl
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben und 20 g Saft ausgepresst
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 4 Eier
- 250 g Tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2873 kJ / 687 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1597 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30min
Grünes Risotto
35 Min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30min
Linguine mit Pesto Primavera
20 min