Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
TM6 TM5

Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei

4.3 (138 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g Parmesan, in Stücken
  • 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • 30 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
  • 10 g Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
  • 1 Knoblauchzehe
  • 100 g Olivenöl
  • 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben und 20 g Saft ausgepresst
  • 2 TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 1300 g Wasser und mehr zum Kochen
  • 4 Eier
  • 250 g Tagliatelle

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2873 kJ / 687 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
60 g
Tuk
37 g
Nasycený tuk
10 g
Vláknina
6.3 g
Sodík
1597 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty