Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari, spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
nebo 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Risotto al nero di calamari
40min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Zuppa del golfo
1h 30min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Paella
1h 50min
Risotto al nero di seppia
35min