
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
nebo 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 237 kcal / 992 kJ
- Protein
- 14.4 g
- Tuk
- 8.4 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1hod. 30min
Frittelle di baccalà
1hod. 5min
Triglie in salsa piccante
30min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1hod.
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Éclair ai gamberetti saporiti
1hod. 20min
Crema di melanzane e peperoncini
35min
Brodetto alla triestina
1hod.
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Amatriciana con cozze
55min
Stufato di piselli e carciofi
45min