Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 750 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, cappello del prete o copertina (4 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle bianche in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di vino rosso
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 foglie di salvia fresca
- 4 cuori di carciofo freschi in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1432 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 44.2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 267.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello al miele
3 Std. 5 Min
Goulash di pollo
2h 15min
Involtini con funghi e castagne
45min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Manzo alla birra
3 Std. 20 Min
Charlotte alle pere (senza glutine)
7 Std. 15 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Maiale alle prugne
35min