Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 750 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, cappello del prete o copertina (4 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle bianche in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di vino rosso
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 foglie di salvia fresca
- 4 cuori di carciofo freschi in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1432 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 44.2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 267.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53u.
Manzo alla birra
3h 20 min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2h
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3u. 30min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3u. 40min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45 min
Brasato ai funghi
6h