Kompatibilní verze
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi neri
- 200 g di riso nero Venere
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 tuorlo
- 400 - 450 g di farina tipo 0
Crema di zucca e baccalà
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (2 cm)
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 6 amaretti duri
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708.9 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1232.3 mg
Alternativní recepty
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Paccheri zucca e salsiccia
30 min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1h 20min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4小时
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4小时
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5h
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Ravioli con salsa di zucchine
35min
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4u. 40min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min