Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà

Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà

2.3 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porzioni

Suroviny

Gnocchi neri
  • 200 g di riso nero Venere
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 1 tuorlo
  • 400 - 450 g di farina tipo 0
Crema di zucca e baccalà
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (2 cm)
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
  • 50 g di patata pelata e a pezzi
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 6 amaretti duri

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1232.3 mg
Protein 20.1 g
Kalorie 1708.9 kJ / 408.2 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 66.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...