Kompatibilní verze
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi neri
- 200 g di riso nero Venere
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 tuorlo
- 400 - 450 g di farina tipo 0
Crema di zucca e baccalà
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (2 cm)
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 6 amaretti duri
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708.9 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1232.3 mg
Alternativní recepty
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2 Std. 30 Min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45min
Finto tiramisù (senza uova)
1 Std. 30 Min
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Gelato kiwi e sciroppo d'acero
10sa 30 dk
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50min
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15 Min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min