Kompatibilní verze
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi neri
- 200 g di riso nero Venere
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 tuorlo
- 400 - 450 g di farina tipo 0
Crema di zucca e baccalà
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (2 cm)
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 6 amaretti duri
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708.9 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1232.3 mg
Alternativní recepty
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 Min
Pasta con crema di fave e salmone
35 Min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11h
Cannelloni di fave
50 Min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1 Std.
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1 Std. 20 Min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2 Std.
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1 Std. 10 Min
Paccheri zucca e gamberoni
50 Min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 Min