
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 300 g di pancetta a fette
- 1500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini sottili
- 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
- 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 544 kcal / 2277 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5hod.
Menù: Spezzatino di manzo con cavolfiore; torta al limone (senza glutine) (Bimby Friend)
2hod.
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
2hod. 45min
Spezzatino di guancia e ceci
3hod. 50min
Porkolt
1hod. 10min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3hod. 30min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1hod.
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Pollo alla birra bruna
3hod.
Fagioli alla contadina
35min