Zapečená dýně s čedarem
TM5 TM6

Zapečená dýně s čedarem

4.6 (46 hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů čedaru, na kusy
  • 750 gramů dýně, oloupané
  • 500 gramů vody
  • ½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    nebo ¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 2 čajové lžičky bramborového škrobu
  • 1 špetku mletého černého pepře
  • 1 špetku soli
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • citrónová kůra, nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
  • 2 polévkové lžíce pažitky, nasekané
    nebo 2 polévkové lžíce plocholisté petrželky, nasekané

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
4107 kJ / 978 kcal
Protein
61 g
Sacharidy
39 g
Tuk
68 g
Vláknina
10 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty