Zapečená dýně s čedarem

Zapečená dýně s čedarem

4.6 60 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 200 gramů čedaru na kusy
  • 750 gramů dýně oloupané
  • 500 gramů vody
  • ½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    ¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 2 čajové lžičky bramborového škrobu
  • 1 špetku mletého černého pepře
  • 1 špetku soli
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • citrónová kůra nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
  • 2 polévkové lžíce pažitky nasekané
    2 polévkové lžíce plocholisté petrželky, nasekané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porce

Protein 61 g
Kalorie 4107 kJ / 978 kcal
Tuk 68 g
Vláknina 10 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...