Zařízení & příslušenství
Zapečená dýně s čedarem
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů čedaru na kusy
-
750 gramů dýně oloupané
-
500 gramů vody
-
¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
-
2 čajové lžičky bramborového škrobu
-
1 špetku mletého černého pepře
-
1 špetku soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
citrónová kůra nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
-
2 polévkové lžíce plocholisté petrželky, nasekané2 polévkové lžíce pažitky nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
61 g
Kalorie
4107 kJ /
978 kcal
Tuk
68 g
Vláknina
10 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oblíbené recepty
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou
1hod. 40min.
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1hod. 20min.
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1hod. 5min.
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1hod.
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min.
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1hod. 20min.
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1hod.
Batátové lívance s chilli salsou
40min.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min.
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min.