
Zařízení & příslušenství
Zapečená dýně s čedarem
Příprava 5min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
čedaru na kusy200 gramů
-
dýně oloupané750 gramů
-
vody500 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty½ čajové lžičky
-
bramborového škrobu2 čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetku
-
soli1 špetku
-
citrónové šťávy1 čajová lžička
-
citrónová kůra nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
-
pažitky nasekané2 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 4 porce
Kalorie
978 kcal /
4107 kJ
Protein
61 g
Tuk
68 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
10 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Oblíbené recepty
12 recept
Česká republika
Česká republika