Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů čedaru, na kusy
- 750 gramů dýně, oloupané
- 500 gramů vody
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
nebo ¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 čajové lžičky bramborového škrobu
- 1 špetku mletého černého pepře
- 1 špetku soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- citrónová kůra, nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
-
2
polévkové lžíce pažitky, nasekané
nebo 2 polévkové lžíce plocholisté petrželky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 4107 kJ / 978 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 68 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Gratinované cukety a rajčata
1h
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1h 5 min
Mušličky s dýní a slaninou
30min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1h
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Květáková pizza
30min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Špenátové rizoto
30min