
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů čedaru na kusy
- 750 gramů dýně oloupané
- 500 gramů vody
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
nebo ¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 čajové lžičky bramborového škrobu
- 1 špetku mletého černého pepře
- 1 špetku soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- citrónová kůra nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
-
2
polévkové lžíce pažitky nasekané
nebo 2 polévkové lžíce plocholisté petrželky nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 978 kcal / 4107 kJ
- Protein
- 61 g
- Tuk
- 68 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1hod. 10min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1hod.
Koláč s dýní a mletým masem
1hod. 45min
Dýňový cheesecake se skořicí
1hod. 30min
Quiche s cuketou a šunkou
1hod. 20min
Cukety plněné krůtím masem
1hod. 10min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Květáková pizza
30min
Tuňákové kuličky s ricottou
20min
Krůtí kuličky se špenátem
40min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1hod.
Lilkové ragú s cizrnou
45min