Zařízení & příslušenství
Zapečená dýně s čedarem
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů čedaru na kusy
-
750 gramů dýně oloupané
-
500 gramů vody
-
¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
-
2 čajové lžičky bramborového škrobu
-
1 špetku mletého černého pepře
-
1 špetku soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
citrónová kůra nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
-
2 polévkové lžíce plocholisté petrželky, nasekané2 polévkové lžíce pažitky nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
61 g
Kalorie
4107 kJ /
978 kcal
Tuk
68 g
Vláknina
10 g
Sacharidy
39 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oblíbené recepty
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rizoto s krémovou rukolou
40min.
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min.
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min.
Quiche s cuketou a šunkou
1hod. 20min.
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1hod. 20min.
Gratinované cukety a rajčata
1hod.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min.
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min.
Gnocchi s avokádem
20min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.