Zařízení & příslušenství
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
5 jalovcových kuliček
-
1 čajová lžička kuliček barevného pepře
-
2 stroužky česneku (1 stroužek do marinády, 1 stroužek na restování)
-
1 snítka čerstvé máty jen lístky
-
4 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
75 gramů olivového oleje
-
500 gramů jehněčích kotlet (4 jehněčí kotlety)
-
½ čajové lžičky soli
-
1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
30 gramů citrónové šťávy
-
3 polévkové lžíce ghí
-
1 polévková lžíce másla vychlazeného
Hráškovo-bramborové pyré
-
75 gramů másla
-
150 gramů plnotučného mléka
-
150 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
500 gramů vody
-
300 gramů brambor varného typu C, oloupaných, na kostky (2–3 cm)
-
300 gramů mraženého zeleného hrášku300 gramů zeleného hrášku, čerstvého
-
¼ čajové lžičky soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
209.1 mg
Protein
8.7 g
Kalorie
2869 kJ /
685.7 kcal
Tuk
59.9 g
Vláknina
7.1 g
Nasycený tuk
28.1 g
Sacharidy
32.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí III
26 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kachní prsa s červeným zelím a celerovým pyré
Keine Bewertungen
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Keine Bewertungen
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 Std. 50 Min
Sýrová směs s chřestem a cuketou
Keine Bewertungen
Jahodovo-zázvorový spritz mocktail
15 Min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40 Min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1 Std. 15 Min
Pikantní guláš na černém pivu
Keine Bewertungen
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Tapiokový puding s jahodovou granitou
12 Std. 45 Min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 Std. 5 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min