Zařízení & příslušenství
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
5 jalovcových kuliček
-
1 čajová lžička kuliček barevného pepře
-
2 stroužky česneku (1 stroužek do marinády, 1 stroužek na restování)
-
1 snítka čerstvé máty jen lístky
-
4 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
75 gramů olivového oleje
-
500 gramů jehněčích kotlet (4 jehněčí kotlety)
-
½ čajové lžičky soli
-
1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
30 gramů citrónové šťávy
-
3 polévkové lžíce ghí
-
1 polévková lžíce másla vychlazeného
Hráškovo-bramborové pyré
-
75 gramů másla
-
150 gramů plnotučného mléka
-
150 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
500 gramů vody
-
300 gramů brambor varného typu C, oloupaných, na kostky (2–3 cm)
-
300 gramů mraženého zeleného hrášku300 gramů zeleného hrášku, čerstvého
-
¼ čajové lžičky soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
209.1 mg
Protein
8.7 g
Kalorie
2869 kJ /
685.7 kcal
Tuk
59.9 g
Vláknina
7.1 g
Nasycený tuk
28.1 g
Sacharidy
32.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí III
26 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Marináda na mořské plody
5min.
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min.
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Rýže s lososem a žampióny
45min.
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25min.
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.