Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré

Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré

5.0 1 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 15min.
4 porce

Suroviny

  • 5 jalovcových kuliček
  • 1 čajová lžička kuliček barevného pepře
  • 2 stroužky česneku (1 stroužek do marinády, 1 stroužek na restování)
  • 1 snítka čerstvé máty jen lístky
  • 4 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
  • 75 gramů olivového oleje
  • 500 gramů jehněčích kotlet (4 jehněčí kotlety)
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy
  • 3 polévkové lžíce ghí
  • 1 polévková lžíce másla vychlazeného
Hráškovo-bramborové pyré
  • 75 gramů másla
  • 150 gramů plnotučného mléka
  • 150 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
  • 500 gramů vody
  • 300 gramů brambor varného typu C, oloupaných, na kostky (2–3 cm)
  • 300 gramů zeleného hrášku, čerstvého
    300 gramů mraženého zeleného hrášku
  • ¼ čajové lžičky soli

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 209.1 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 2869 kJ / 685.7 kcal
Tuk 59.9 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 28.1 g
Sacharidy 32.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...