Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů rýže
- 600 gramů čínského zelí, bez košťálu, na kousky (5 cm)
- 3 čajové lžičky soli
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 150 gramů bílé ředkve, na kousky
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na tenké plátky (2 mm)
- 6 stroužků česneku
- 450 gramů vody, plus navíc na zalití zelí
- 50 gramů hnědého cukru
- 2 polévkové lžíce rybí omáčky
- 65 gramů jarní cibulky, na kousky (5 cm)
- 1 - 2 polévkové lžíce chilli vloček (viz Tip)
- 30 gramů citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 152 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 192 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Char siu marináda
10 min
High protein kuličky s tahini a arašídovým máslem a tahini
25min
Miso marináda
10 min
Grapefruitový sorbet se šumivým vínem
8h 15min
Domácí šunka
49hod.
High protein borůvkové muffiny, vařené v páře
40 min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5min
Čtyřzrnné muffiny
45 min
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10 min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5h 15min