Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei gamberi
- 400 g di acqua
- 300 g di misticanza, lavata
- 150 g di finocchi
- 400 g di code di mazzancolle, pulite
- 1 mango maturo
Dressing alla senape
- 5 g di senape di Digione, sciolta in 10 g di acqua
- 10 g di aceto di vino bianco
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Branzino al sale aromatico
55min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 Min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Insalata di pesce esotica
30min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Insalata di patate e salmone profumata all'aneto
1h 10min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min