Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei gamberi
- 400 g di acqua
- 300 g di misticanza, lavata
- 150 g di finocchi
- 400 g di code di mazzancolle, pulite
- 1 mango maturo
Dressing alla senape
- 5 g di senape di Digione, sciolta in 10 g di acqua
- 10 g di aceto di vino bianco
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Branzino al sale aromatico
55 min
Orata al sale
40 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 Min