Pesto di robiola al sapore di mare

Pesto di robiola al sapore di mare

4.7 23 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 porzioni

Suroviny

  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di olive nere denocciolate
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di robiola a pezzi
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 3 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11.9 g
Kalorie 1188 kJ / 284 kcal
Tuk 25.8 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...