Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 200 g di robiola a pezzi
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 25.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette speck e radicchio
35 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Crema spalmabile al salmone
10min
Tagliolini fichi e guanciale
40 min
Pesto radicchio e noci
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Pesto di nocciole
10min
Pesto di ricotta e noci
10min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 min