Kompatibilní verze
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min