Kompatibilní verze
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Coda di rospo con verdure
40min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Pesce spada agrumato
35min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min